Нов електронен дневник на SHKOLO от 15.09.2020 г.

        
      От 15.09.2020 г. ОУ „Иван Вазов“ въвежда нов електронен дневник на SHKOLO – www.shkolo.bg


      Той е най-бързата и удобна платформа за връзка, относно оценки, отсъствия и отзиви за учениците, както и за предаване на информация, свързана с училищния живот. Така родителите ще бъдат по-добре запознати и ангажирани с постиженията и евентуалните затруднения на децата си.

      За да работите с Електронния дневник е нужно да се регистрирате с телефонния номер, който сте предоставили на класния ръководител и  той е въвел в системата. Ако има промяна в номера или не сте предоставили номер, пак може да се регистрирате, но тя няма да е активна докато класния ръководител не я провери, потвърди и активира.  Нулата в началото на телефонния номер НЕ се въвежда. Например, ако телефонният Ви номер е 0885 100 200, тогава въведете 885100200.

      Задължително изискване е и предоставянето на е-майл при първоначалната регистрация/на него ще се получи писмо за потвърждение на е-мейла – докато не го потвърдите регистрацията ви няма да е активна/. На този е-мейл ще получавате също информация за всички въведени оценки, отсъствия, отзиви или получени съобщения.

     След успешна регистрация, ако искате да виждате в реално време информацията за Вашето дете, може да изтеглите и инсталирате мобилното приложение нa SHKOLO на вашия смартфон/през него не можете да се регистрирате директно – само влизате след вече направена регистрация през браузър/

    За безпроблемна работа с Електронния дневник, може да ползвате специално създаденото Ръководство

Related Images: