Публикувано от darina на 18 - май - 2012г. 0 коментара

В ОУ „Иван Вазов” се дава възможност за развитие и се оценяват високо разностранните таланти на учениците. През годината съобщихме за постиженията на много на наши възпитаници в различни области на науката, изкуството, спорта – повод за радост и гордост. В навечерието на светлия празник 24 май  поздравяваме нашите най-малки спортисти за високите им отличия и пожелаваме на всички вазовци бъдещи успехи!

Най-успешният ни футболист – Антъни Анапиос от ІІА клас, през годината завоюва златен медал и грамота за най-добър вратар на Международен  футболен турнир „Никола Йорданов“; в Международен турнир по футбол в Плопени, Румъния – първо място, купа и грамота за най-добър вратар; бронзов медал – в Международен турнир по футбол в Мюнхен.

След първото място на Зимния шампионат по електромоделизъм Кристиян Костадинов от ІБ клас затвърди позициите си, като се класира отново на първо място – този път на Републиканския шампионат.

На Републиканското първенство по УШУ (Стара Загора) Александър Чокоев от ІА клас се класира на второ и трето  място в две различни дисциплини във възрастова група 7 – 9 години.

Габриела Цветкова от ІІА клас завоюва златен медал на Регионален турнир по лека атлетика.

В турнира „Тенис 10”, проведен в Русе и организиран от Българската федерация по тенис,  второто място е за Радосвет Великов от ІА клас.

Тодор Стойков ІА клас се класира на второ и трето място в две дисциплини – скок дължина и бягане, в Общински турнир по лека атлетика.

Related Images: