Публикувано от darina на 4 - декември - 2012г. 0 коментара

В очакване на най-светлия християнски празник Рождество Христово колективът на ОУ „Иван Вазов” се готви за традиционния Коледен благотворителен бал. За пореден път и тази година ще се съберат заедно учители, родители и приятели на училището, обединени от най-благородната кауза – децата.

Тържеството ще се състои на 19.12.2012 г. от 19:00 ч. в хотелски комплекс „Рига”. Програмата на бала предвижда награждаване на учениците, показали отлични резултати на конкурсните изпити след VІІ клас. На празника ще бъде организиран базар на рисунки и предмети, изработени от децата, както и благотворителен търг на картини от известни русенски художници. Събраните средства ще бъдат използвани за награди на изявени и талантливи ученици от училището.

За доброто настроение на гостите е подготвена музикална програма, томбола и още много изненади.

Педагогическият колектив благодари на Училищното настоятелство, родителите и всички приятели за подкрепата и помощта в желанието да направим света по-добър за нашите деца.

Нека заедно сътворим магията на тази незабравима вечер, която ще отбележи края на една успешна и плодотворна година за училище „Иван Вазов”!

                                                  Весели празници!

Related Images: