Публикувано от darina на 20 - декември - 2012г. 0 коментара

На 19.12.2012 г. в ресторанта на хотелски комплекс „Рига” се състоя традиционният бал на ОУ „Иван Вазов” „Заедно на Коледа”, с който отбелязахме края на една успешна и плодотворна година. Присъстваха родители, учители и приятели на училището, които бяха поздравени от децата с кратка програма.

Наградени бяха учениците, постигнали високи резултати на приемните изпити след VІІ клас. Награда за всеотдайността си в подкрепа на децата получи и госпожа Елена Ващинска – дългогодишен председател на Училищното настоятелство. За професионални постижения бяха отличени госпожа Снежана Трифонова – учител по математика, и господин Валентин Георгиев – учител по изобразително изкуство.

Проведен беше благотворителен търг, на който бяха продадени картини на известни русенски художници. Присъстващите можеха да си поръчат и откупят шарж, рисуван от В.Георгиев. В благородната кауза се включиха и учители-„сладкари“, които предоставиха за продажба измайсторени от тях сладки изкушения. За любителите на приложното изкуство бяха изложени предмети, изработени от децата. Събраните средства ще бъдат използвани за организиране на училищни състезания и за награди на изявени ученици в регионални, национални и международни състезания, конкурси, олимпиади.    

Педагогическият колектив благодари на Училищното настоятелство, родителите и всички приятели за подкрепата в желанието да направим света по-добър за нашите деца.

Весели празници!

Щастлива Нова 2013 година!

Related Images: