Публикувано от darina на 26 - ноември - 2013г. 0 коментара

Дамян9-годишният ДАМЯН ЕВГЕНИЕВ ГЕОРГИЕВ от ІІІГ клас има нужда от помощ.

На 1 ноември на детето е поставена страшната диагноза – тумор в главата. В София в болница „Св.Иван Рилски” спешно е извършена четиричасова операция от д-р Живко Сурчев. На четвъртия ден Дамян развива хидроцефалия и се налага спешна втора операция. В момента е настанен в болница „Царица Йоана” (ИСУЛ). Предстои лъче и химиотерапия.

Съученици на Дамян, техните родители и близки, преподаватели започнаха инициативи за набиране на средства, като за седмица събраната сума е 7200 лв. В кампанията в помощ на Дамян се включиха и още две русенски училища – СОУ „Васил Левски” и СОУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ”.

Предстои благотворителен концерт в подкрепа на 9-годишното момче, който ще се организира от ОУ „Иван Вазов“, и ще се търси съдействието на други институции и организации.

Желаещите да помогнат за предстоящото лечение на Дамян могат да го направят на този етап, като потърсят връзка с едно от трите училище или да внесат средства по сметка: Искра Георгиева – BG 47 BUIN 700 710 051 93 413    АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ.

Предстои откриване на дарителска сметка, за която ще Ви информираме допълнително.

Всички използвани средства ще бъдат отчетени с документи от лечението.

Related Images: