Публикувано от darina на 5 - декември - 2014г. 0 коментара

В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово колективът на ОУ „ Иван Вазов” се готви за традиционния Коледен благотворителен бал. Както всяка година ръководство, настоятелство, учители, родители заедно ще отпразнуват края на една успешна година, посветена на обучението и възпитанието на децата.

Тържеството ще се състои на 17. ХII. 2014 г. от 19 часа в ресторанта на хотелски комплекс „Рига”.

В празничната вечер ще бъдат наградени изявени ученици от випуск 2014 година, показали отлични резултати на НВО в края на миналата учебна година.

За гостите са подготвени музикална програма, благотворителен търг на картини от известни русенски художници, базар с предмети, изработени от сръчните ръце на деца и родители, както и още много изненади.

Средствата, събрани от благотворителност през тази вечер, ще бъдат използвани за награди на изявени и талантливи ученици, отличили се в различни области на знанието и спорта.

Педагогическият колектив благодари на Училищното настоятелство, родителите и всички приятели, за подкрепата и помощта в желанието да направим училището любимо място за нашите деца.

Нека заедно сътворим и изживеем емоцията на тази незабравима вечер с надеждата да посрещнем една нова и по- плодотворна 2015 година.

Весели празници!

 

Коледа

    Залез, нощ, звезди, луна…

    Искрящи играчки, красива елха!

    Снежна завивка, бяла земя,

    горска пътечка, следи от  сърна.

    Схлупена къща, дим над комин,

    баба до дядо, внуче до син…

    Огън в огнище, гозба в гърне,

    весела глъч, смях на дете.

    Звън от камбанки, тропот, шейни,

    старец, елени и чувал със мечти!

 

       Поздрав от Мария Джумалийски,

       възпитаничка на ОУ „Иван Вазов