Публикувано от darina на 20 - октомври - 2015г. 0 коментара

Васил Сиромахов от 3 „г“ като солист на вокална група „Слънце“ завоюва поредната си награда. На Международния фестивал за поп музика в Букурещ „Златната маймунка“ – 17 октомври 2015 той се класира на II място.

Продължават успехите и за Елена Иванова /ШК „Пристис“/ от 2 „в“ клас. На 17 – 18 октомври в гр. Плевен се проведе турнир по шахмат за деца „Купа Плевен XXI“, където тя спечели I място и златен медал.

На Деветото държавно първенство по джу джицу, проведено в гр.Русе  /10.10.2015 г./, Волен Стоянов /СК „Динамо“/ от 4 „б“ клас затвърди класата си, като се класира на II място и спечели сребърен медал. От същото първенство Мила Трифонова /СК „Динамо“/ от 5 „г“ клас спечели I място и златен медал /дуо система/ и II място и сребърен медал /файтинг система/. 

В Осмия национален ученически конкурс за литературно творчество и журналистика „Стоян Михайловски” в раздел „Литературно творчество” – поезия Кристиян Модра от 2 „г“ клас /ОбДЦКИ, клуб „Приятели на книгата”/ се класира на II място и получи сребърен медал. 

Като отборен играч на „Дунав“ – Русе Илиана Илиева от 5 „г“ клас получи грамота за второто място на отбора в Международен баскетболен турнир „Вълни на Дунава“  – Измаил, Украйна.

Национална гимназия за приложни изкуства „Проф.Венко Колев“ – Троян присъди грамота на Стефан Димов от 5 „г“ клас за участието му в Четвърти национален конкурс за ученическа рисунка на тема: „Пейзаж от моята България“.
Браво!

Related Images: