Публикувано от darina на 15 - ноември - 2015г. 0 коментара

В очакване на най-светлия християнски празник Рождество Христово ученици, родители и учители се подготвят за традиционните събития на ОУ „Иван Вазов” –  Коледен благотворителен бал и Коледен благотворителен базар.

За пореден път и тази година ще се съберат заедно учители, родители и приятели на училището, обединени от най-благородната кауза – децата. Коледният благотворителен бал ще се състои на 4 декември 2015 г. от 19:00 ч. в ресторанта на хотелски комплекс „Рига”. Програмата предвижда награждаване на учениците, показали отлични резултати на конкурсните изпити след VІІ клас. Организирани са различни благотворителни инициативи.  За доброто настроение на гостите е подготвена музикална програма и много изненади.

Съпътстващо събитие и тази година е Коледният благотворителен базар, който ще бъде разположен във фоайето на училището. Очакваме идеите и сръчните ръце на малки и големи вазовци да сътворят поредните прекрасни изделия. Във Ваша помощ са класните ръководители, учителите по изобразително изкуство и домашен бит. Започвайте! Няма време!

Събраните средства от двете инициативи ще бъдат използвани в подкрепа на изявени деца.

Педагогическият колектив благодари на Училищното настоятелство, родителите и всички приятели за подкрепата и помощта в желанието да направим света по-добър за нашите деца.

Нека заедно сътворим доброто и да отбележим края на една успешна и плодотворна година за училище „Иван Вазов”!

Весели празници!

Related Images: