Публикувано от Росица Димитрова на 14 - декември - 2017г. 0 коментара

На 08.12.2017 г. в ресторанта на хотел „Рига“ се проведе Коледен благотворителен бал „Заедно на Коледа“ –  традиция за ОУ „Иван Вазов“. За 12-та поредна година благотворителната кауза събра учители, родители и приятели на училището. Поздравителен адрес бе връчен от името на г-н Пламен Стоилов – кмет на Община Русе. Събитието бе уважено и от представител на Русенска митрополия – отец Кирил Синев.

Директорът г-жаТеодора Йорданова поздрави присъстващите и благодари за подкрепата и съпричастността на всички – учители, родители, гости, ангажирани с успехите на младото поколение „вазовци“. Пожела следващата учебна година да е още по-успешна и ползотворна за училището. Връчи наградите на ученици, постигнали най-високи резултати от изпитите след седми клас. Отличи с плакет г-жа Силвия Чуканска за обществена дейност в помощ на училищната институция.

На традиционния търг бяха предложени картини, дарени от художници. Подредени бяха щандове със сувенири, дарени от приятели на училището и изработени от деца, родители и учители. Повишен интерес предизвика щандът с кулинарни изкушения, също дело на родители и учители.

Събраната сума до този момент от  благотворителната инициатива е 4321 лв. Средствата са предназначени за награди и извънкласна дейност на талантливите възпитаници на училището.

В седмицата 12.12 – 15.12.2017 г. в училището е подреден и Коледен базар „С надеждата добро да се роди“ с изделия, изработени от ученици, родители и учители.

CD0A2637

Image 1 of 21

Related Images: